BURNO UOČI MALTE: / "Oni su uvreda za navijače, neka se njima bave institucije"

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je na Maltu i odradila službeni trening uoči dvoboja koji protiv domaćina igra u utorak od 20.45 sati.

12.10.2015.
20:22
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Ante Čačić najavio je da će u posljednju utakmicu u kvalifikacijskoj skupini H krenuti sa sastavom koji je započeo drugo poluvrijeme subotnjeg dvoboja protiv Bugara (3:0). To znači da će ozlijeđenog Luku Modrića u veznom redu zamijeniti Milan Badelj, dok se u ofenzivnoj liniji neće ništa mijenjati unatoč tome što je na raspolaganju ponovno i Ivica Olić koji je odradio suspenziju.

Image
HRVATSKA RAZVALILA BUGARE: /

Za izravan plasman trebamo pomoć Talijana

Image
HRVATSKA RAZVALILA BUGARE: /

Za izravan plasman trebamo pomoć Talijana

"Italija je kvalitetnija"

Hrvatskoj za izravni plasman na Europsko prvenstvo treba pobjeda na Malti, kao i slavlje ili remi Italije protiv Norveške u Rimu. Čačić je uvjeren da će se takav scenarij ostvariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Italija je kvalitetnija od Norveške, 37 utakmica nije izgubila kod kuće. Valjda im se neće baš sada dogoditi zakon velikih brojeva. Mi moramo napraviti svoj posao i uvjeren sam da ćemo težiti tome svih 90 minuta. Domaćin će biti vrlo motiviran protiv Hrvatske, ne samo radi dobrog dojma. Sigurno će biti u bloku, tražit će priliku u protunapadu i prekidu, ali najviše će se pitati nas. Hrvatska je svima poticaj s obzirom da je u vrhu svjetskog nogometa. Iako smo pobjeđivali, nije nam bilo lako na Malti. Oni su bolji nego što im pozicija na tablici pokazuje i moramo se pobrinuti da nas ne iznenade", naglasio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na Malti je izborniku sletjelo pitanje o nezadovoljstvu dijela navijača koji najavljuju bojkot reprezentacije dok je u Hrvatskom nogometnom savezu na čelu aktualna garnitura.

"Nisu vrijedni da ih se spominje"

"Ne mogu vjerovati da u Hrvatskoj postoje ljudi koji žele bojkotirati vlastitu reprezentaciju. Očito ima pojedinaca koje ne zadovoljava stanje u nogometu i to manifestiraju na svoj način. Spominjati takve ljude u kontekstu navijača uvreda je za navijače. Gura ih se u prvi plan, a oni nisu vrijedni toga, njima bi se trebale baviti druge institucije. Zbog njih Hrvatska nema gledatelja. Pa pogledajte kolike su kazne platili Hajduk i Dinamo zbog navijača", rekao je Čačić novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo