BUFFON ODABRAO NOVI KLUB: / Talijani pišu da je sve dogovoreno i čeka se samo službena objava u srijedu

Image
Foto: AFP

Buffon će karijeru, nakon 17 godina u Juventusu, nastaviti u Francuskoj

21.5.2018.
17:10
AFP
VOYO logo

Legendarni Gianlugi Buffon u subotu je posljednji put istrčao na teren u dresu Juventusa. Od Stare dame oprostio se emotivnim izlaskom u 61. minuti protiv Verone u Torinu, a sada mu slijede novi izazovi.

Kako pišu talijanski mediji, Buffon će u srijedu postati igrač PSG-a. Francuski velikan ponudio je Buffonu dvogodišnji ugovor vrijedan 14 milijuna eura na što Buffon nije ostao imun. Poznati vratar želi svojoj bogatoj kolekciji trofeja dodati i Ligu prvaka, a to bi mogao dobiti, nada se, u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TRIBINE SU PROKLJUČALE: Pogledajte samo ove dirljive scene uoči posljednje utakmice Buffona u dresu Juventusa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu govoriti u detaljima, vidjet ćemo što će se dogoditi", novi trener pariške momčadi Thomas Tuchel je komentirao njegov mogući dolazak.

Buffon je, inače, s Juventusom osvojio 11 titula prvaka Italije, četiri kupa Italije i pet trofeja u Superkupu. Prije toga je od 1995. do 2001. godine igrao u Parmi s kojom je 1999. godine osvojio Kup Italije, Superkup i UEFA kup. Za reprezentaciju Italije, s kojom je 2006. postao prvak svijeta, odigrao je rekordnih 176 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Europskom prvenstvu 2012. godine osvojio je drugo mjesto, dok je na Kupu konfederacija 2013. osvojio broncu. Buffon je 12 puta proglašavan najboljim golmanom Serie A, a dva puta je bio i najbolji golman Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo