L'Equipe piše o Mamiću

BRUTALNA PORUKA: “U Europi dobro znaju tko je karcinom hrvatskog nogometa”

Ugledni francuski sportski list L’Equipe objavio je na svojim stranicama članak o izvršnom predsjedniku zagrebačkog Dinama Zdravku Mamiću koji je ovaj tjedan priveden zbog sumnji na nepravilnosti prilikom transfera nogometaša.

Taj je članak na svojem Facebook profilu prenijela i udruga Zajedno za Dinamo te uz fotografiju izvještaja iz L’Equipeu stavila vrlo zanimljivu poruku.

“Znate za onu mantru o sramoćenju Hrvatske u Europi? Pogledajte današnji L’Equipe, najutjecajniji europski sportski medij. Slika hrvatskog nogometa u Europi nije Dinamova škola i 200 obitelji koje ‘Mamić hrani’, slika hrvatskog nogometa su malverzacije i korupcija, a odmah u prvoj rečenici i najava današnjeg prosvjeda BBB-a, predvodnika u borbi za častan Dinamo i čist hrvatski nogomet. Pa ako ponekad imate i osjećaj da nismo dobro medijski popraćeni u Hrvatskoj, imajte na umu da u Europi jako dobro znaju tko je karcinom hrvatskog nogometa, a tko je glavna opozicija”, stoji u poruci.

Zajedno na Dinamo je u toj objavi pozvao i na prosvjed koji će se održati danas u 17.30 sati u Zagrebu, ispred zgrade Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Povratak na Net.hr