BRUNO PETKOVIĆ POSTAJE VATRENI? / Rebić otpada zbog ozljede, Dinamov golgeter ulazi kao zamjena

Image
Foto: AFP

Nakon što se Ante Rebić ozlijedio, otvara se prostor za Dinamovog golgetera

5.3.2019.
20:04
AFP
VOYO logo

Hrvatska 21. ožujka na Maksimiru igra protiv Azerbajdžana, a tri dana kasnije gostuje u Budimpešti kod Mađarske. Proteklih dana stršala su dva pitanja: misli li u nacionalni sastav vratiti legendarnog bivšeg kapetana i reprezentativca Darija Srnu i hoće li pozvati centarfora Dinama Brunu Petkovića, koji igra sjajno. Srna je otpao, a Petković dobio pretpoziv.

Ipak, čini se da bi Dinamov napadač mogao zaraditi i više od samog pretpoziva. Izgleda da je Ante Rebić teže ozlijeđen i izgledno je da neće nastupiti u četvrtak protiv Intera u osmini finala Europske lige, a iz Frankfurta javljaju kako se zaputio u Beograd na specijalistički pregled kako bi saznao težinu ozljede i koliko će morati pauzirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatna prilika

Podsjetimo, Ante Rebić je u subotu igrao prvo poluvrijeme na utakmici Eintrachta i Hoffenheima, a nakon toga je zamijenjen zbog ozljede koljena. Na prvu ozljeda nije izgledala ozbiljnije, izostavljanje s popisa za susret Europske lige mogao bi biti okidač za otvaranje njegovog mjesta u reprezentaciji koje bi mogao zauzeti upravo Petković.

Petković se našao na širem popisu, a sada bi se spletom okolnosti mogao naći i u udarnoj postavi za dvije kvalifikacijske utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo