POJAČANJE

BROZOVIĆEV INTER DOVEO KAPETANA SRBIJE: Predstavili ga na neuobičajen način – ‘Stiglo nam je dijete rata odraslo na uzbunama’

Inter je kapetana srpske nogometne vrste predstavio na pomalo neuobičajen način

Srpski nogometni reprezentativac Aleksandar Kolarov prešao je iz Rome u Inter, objavio je u utorak na svojim službenim stranicama milanski klub .

Roma je pak na svojim stranicama objavila da je Inter platio početni iznos od 1.5 milijuna eura za 34-godišnjeg nogometaša koji će još uz to dobivati bonuse do 500,000 eura. Kolarov je zabio 19 golova i upisao 20 asistencija u 132 utakmice u svim natjecanjima za Romu u koju je došao iz Manchester Cityja 2017.

Inter je kapetana srpske nogometne vrste predstavio na pomalo neuobičajen način. “Nikada se nije naviknuo na rat, ali jest na sirene za zračnu opasnost. Njemu su kao 14-godišnjaku djetinjstvo obilježile uzbune i avioni. Škole su tada bile zatvorene pa je dane provodio igrajući nogomet na ulici i čekajući zavijanje sirena”, predstavili su tako Kolarova.

Osvojio je dva naslova engleskog prvaka sa Cityjem u kojem je proveo sedam godina. Prije toga je igrao za Lazio od 2007. do 2010. s kojim je osvojio dva talijanska kupa. Inter, koji je prošle sezone stigao do finala Europske lige, novu sezonu talijanskog prvenstva počinje protiv Fiorentine 26. rujna.

Povratak na Net.hr