BRITANSKI MEDIJI SELE MODRIĆA 'KUĆI': / Real želi najboljeg igrača Tottenhama i spreman je na zamjenu?!

Image
Foto: AFP

Nije tajna da je London jedna od omiljenih šoping destinacija Real Madrida, a Perez bi u novu nabavku tamo mogao već sljedećeg ljeta.

11.10.2017.
14:16
AFP
VOYO logo

Luka Modrić i Gareth Bale bili su zvijezde Tottenhama i u odličnoj formi kada su prešli u redove Reala. Madriđani su ponovno bacili oko na glavnog igrača kluba, napadača Harrya Kanea koji igra u odličnoj formi.

Navodno su spremni i na zamjenu te bi u suprotnom smjeru mogli poslati nekoga od trojca Benzema, Modrić, Bale, navodi Guardian. Malo je teško povjerovati da bi to bio baš Modrić s obzirom da je jedan od glavnih igrača Reala unatoč godinama koje Britanci izdvajaju kao problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benzemina forma često oscilira, Bale ima problema s ozljedama i izglednije je da bi se Real mogao pokušao riješiti jednog od njih dvojice. Ukoliko zamjene igrača ne budu uključene u dogovor, cijena za prošlogodišnjeg najboljeg strijelca Premier lige mogla bi biti paprena. Kane je prošle godine odigrao 37 utakmica u kojima je zabio 43 pogotka, a da to nije bilo slučajno, dokazuje i ove sezone - u devet dosadašnjih utakmica zabio je 11 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo