BRITANCI TVRDE DA JE SVE DOGOVORENO: / Arsenal dovodi najplaćenijeg nogometaša u povijesti kluba

Image
Image

Nakon odlaska Sancheza, Wenger je krenuo u kupovinu u napadu

29.1.2018.
14:02
VOYO logo

Najbolji strijelac Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang (28) nadomak je prelasku u londonski Arsenal, a vrijednost transfera procjenjuje se na 68 milijuna eura.

Pregovori u završnoj fazi

Britanski mediji u ponedjeljak su objavili da su pregovori klubova u završnoj fazi, te da je Aubameyang već postigao dogovor sa engleskim klubom i da bi trebao postati najplaćeniji nogometaš u povijesti Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia je nedavno odbila Arsenalovu ponudu vrijednu 58 milijuna eura. No, nakon što je engleski klub ponudio deset milijuna eura više pregovori o transferu Aubameyanga opet su krenuli u pravom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
GENIJALNI NAPADAČ NAPUŠTA DORTMUND: /

Slavni Talijan pripremio čak 72 milijuna eura za Aubameyanga

U Dortmundu zabio 141 pogodak

Aubameyang je u Dortmundu od ljeta 2013., kada je stigao iz Saint-Étiennea za 13 milijuna eura. U njemačkom prvoligašu je u četiri i pol godine zabio 141 pogodak, a i ove sezone je najbolji strijelac kluba sa 13 golova u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, posljednjih tjedana odnosi između njega i Borussije su bili zaoštreni, pa je bio privremeno suspendiran i nije nastupio na dvije utakmice Bundeslige, protiv Wolfsburga i Herthe. Ipak, proteklog vikenda ponovno je bio u sastavu te je odigrao svih 90 minuta protiv Freiburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-1-13380', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo