BRILJANTNI ENGLESKI VEZNJAK REKAO ZBOGOM: / Legendarni Frank Lampard završio karijeru

Image

Bivši veznjak Chelseaja i engleske nogometne reprezentacije 38-godišnji Frank Lampard objavio je u četvrtak prekid karijere nakon što je odbio "brojne zanimljive ponude" da nastavi igrati.

2.2.2017.
13:43
VOYO logo

"Premda sam zaprimio brojne zanimljive ponude za nastavak karijere kod kuće i u inozemstvu, osjećam da je s 38 godina stiglo vrijeme za otvaranje nekih novih poglavlja u mom životu. Neizmjerno sam ponosan na osvojene trofeje, na to da sam predstavljao zemlju više od sto puta i na postizanje više od 300 pogodaka u karijeri", napisao je na Facebook-profilu nogometni velikan koji je veći dio karijere proveo u redovima londonskog Chelseaja (2001.-2014.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad neću zaboraviti priliku koju mi je Chelsea ukazao i uspjehe koje smo zajedno ostvarili. Najveći dio mog srca pripada njemu, klubu koji mi je dao toliko krasnih uspomena. Nemoguće je zahvaliti ponaosob svakom tko mi je u 13 godina ondje pomogao, samo ću reći da sam od dana potpisa za taj klub pa sve nadalje vječno zahvalan na svemu i svima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je Lampard započeo u West Hamu (1995. do 2001.), a nakon Chelseaja nastupao i za Manchester City (2014.-2015.) te New York City (od 2015.). U karijeri je osvojio 14 naslova, od čega sa West Hamom Intertoto kup 1999., a sve ostalo, uključujući triput Premier ligu, Ligu prvaka (2011/12) i Europsku ligu (2012/13), stiglo je u dresu Chelseaja za koji je nastupio 626 puta uz učinak od 208 golova (najbolji strijelac) i 150 asistencija. Boje engleske izabrane vrste nosio je u 106 utakmica i postigao u njima 29 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo