BRILJANTNI CHOLO: / 'Što će se dogoditi? Pa, nisam vračara'

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA
Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Nogometaše Atletico Madrida u srijedu očekuje vrlo teško gostovanje kod Athletic Bilbaa, a ta bi utakmica mogla biti jedna od odlučujućih u borbi za naslov u španjolskoj Primeri.

19.4.2016.
20:15
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Prije nešto više od dva tjedna Barcelona je bila nadomak obrane naslova, ali s tri uzastopna poraza (Real Madrid, Real Sociedad, Valencia) dovela se u vrlo neugodnu situaciju. I dalje je, istina, na prvom mjestu, ali sada ima jednaki broj bodova kao i Atletico i samo bod više od Real Madrida.

'Ovisimo sami o sebi'

Iako mu se neočekivano ukazala prilika da se bori za naslov, Atleticov trener Diego Simeone spušta loptu na zemlju i uopće ne želi gledati daleko unaprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam vračara. Teško je pogoditi što će se dogoditi. Samouvjeren sam i siguran da ne ovisimo ni o kome, već isključivo o sebi", rekao je popularni Cholo na konferenciji za novinare uoči derbija u Baskiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ključan dan'

U jednom dijelu ipak nije u pravu - Atletico ne ovisi sam o sebi jer ako Barcelona pobijedi u svih pet preostalih utakmica, ona će biti prvak. Čak i ako bude bodovno izjednačena sa Simeoneovom momčadi. No, argentinskog stručnjaka ne zanima Barcelona, posvećen je isključivo predstojećem dvoboju protiv Athletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to ključan dan, kao i svaki drugi ove sezone. Athletic je važan suparnik, snažna momčad na svim dijelovima terena. Pokušat ćemo utakmicu uvesti u vode u kojima najviše uživamo", zaključio je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo