Junak dana: Oglasio se i Lovren nakon fantastičnog debija

Dejan Lovren je fantastično krenuo u svom novom klubu. Liverpool je u pripremnoj utakmici deklasirao Borussiju iz Dortmunda (4:0), a hrvatski reprezentativac zabio je gol.

10.8.2014.
16:40
VOYO logo

Nakon dvoboja menager Brendan Rodgers je bio oduševljen onim što je pokazala njegova momčad, a posebno je naglasio hrvatskog nogometaša.

"Stvarno sam jako zadovoljan sa svim pojačanjima jer su svi oni dovedeni kao dio strategije, takvi tipovi igrača su bili baš ono što smo htjeli", rekao je Rodgers i okrenuo se Lovrenovom nastupu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/WCHZPxuvFLc

"Dejan je bio savršen, on je ono što smo tražili otkako se Jamie Carragher umirovio. On je vrlo dominatan stoper. On će napasti loptu, čita igraju nevjerojatno dobro i možete vidjeti njegove liderske kvalitete dok komunicira i vodi obrambenu četvorku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvalospjevi su i dalje dolazili.

"Mogli ste vidjeti koliko daleko može centrirati s obje strane, lijevom i desnom nogom. Njegovo dodavanje Coutinhu je bilo lijevoj nogom i dalo nam je taman toliko vremena koliko je potrebno da budemo u prednosti i zabijemo gol", zaključio je stručnjak na klupi slavnog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ZfiYVW9-Kto

Sam Lovren je objavio sliku slavlja na Twitteru i poručio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odličan start, kao u snu! Nadam se da će cijela sezona biti ovakva", poručio je Dejan i dodatno razveselio more navijača Liverpoola.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo