BREKALO MAJSTORSKIM POGOTKOM DONIO POBJEDU WOLFSBURGU: / Pogledajte sjajan potez Vatrenog

Image

Hrvatski reprezentativac je bio u početnoj postavi i igrao do 73. minute, a Marin Pongračić je ostao na klupi za pričuve Wolfsburga

3.4.2021.
17:51
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo postigao je jedini pogodak u domaćoj pobjedi Wolfsburga nad Koelnom u dvoboju 27. kola njemačke Bundeslige.

Brekalo je u 69. minuti uputio precizan udarac s ruba kaznenog prostora, pri čemu je lopta okrznula jednog gostujućeg obrambenog igrača i završila u mreži. Njegov gol možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je bio u početnoj postavi i igrao do 73. minute, a Marin Pongračić je ostao na klupi za pričuve Wolfsburga.

Eintracht srušio Borussiju

U dvoboju koji bi mogao odlučiti koji će njemački klubovi igrati sljedeće godine u Ligi prvaka, Eintracht je u Dortmundu svladao domaću Borussiju s 2:1 i tako stvorio velikih sedam bodova prednosti u borbi za četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su poveli u 11. minuti kad je Schulz nesretno glavom poslao loptu u svoju mrežu. U 45. minuti je izjednačio Hummels nakon udarca iz kuta. Pobjedu Eintrachtu donio je Andre Silva u 87. minuti, kad je glavom pogodio mrežu na ubačaj Filipa Kostića.

Na prva četiri mjesta su Bayern sa 61 bodom, RB Leipzig s 57, Wolfsburg s 54 i Eintracht s 50. Borussia Dortmund je peta s 43 boda, koliko ima i šestoplasirani Bayer Leverkusen koji je pobijedio Schalke s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alario (20') i Schick (72') su bili strijelci za "apotekare", a Huntelaar (81') je ublažio poraz zadnje momčadi na ljestvici sa samo 10 bodova i na sigurnom putu prema drugoligaškom društvu. Tin Jedvaj je ostao na klupi za pričuvne igrače Bayera.

Kramarić još uvijek out

Augsburg je s 2:1 kao domaćin svladao Hoffenheim u čijoj momčadi nije bilo ozlijeđenog Andreja Kramarića. Vargas (8') i Hahn (23') su donijeli pobjedu Augsburgu kojom je preskočio Hoffenheim na ljestvici i zasjeo na 11. mjesto. Za Hoffenheim je jedini strijelac bio Skov (86').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mainz i Arminia su podijelili bodove odigravši 1:1. Domaća momčad je povela iz kaznenog udarca u 56. minuti, a precizan je bio Brosinski. Volgsammer je u 76. minuti izjednačio i donio važan bod Arminiji u borbi za opstanak u zgusnutom društvu četiri kluba koji se bore za dva mjesta koja jamče igranje u Bundesligi i sljedeće sezone. Zasada te pozicije drže Mainz s 25 i Hertha s 24 boda, a berlinska momčad ima i utakmicu manje. Koeln i Arminia imaju po 23 boda i ostaju u opasnoj zoni.

U subotu će biti odigrane još dvije utakmice 27. kola Bundeslige. U derbiju će od 18.30 sati drugoplasirani RB Leipzig ugostiti vodeću momčad Bundeslige muenchenski Bayern, dok će od 20.30 sati u Moenchengladbachu Borussia dočekati Freiburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo