Nevjerojatni incident: Evo kako je došlo do nove sramote hrvatskog nogometa!

Predsjednik NS Županije Splitsko-dalmatinske Alojzije Šupraha fizički je napao Hajdukovog čelnika Marina Brbića. Predsjednik Bijelih u razgovoru za Sportski.

6.6.2014.
6:55
VOYO logo

"Mogu samo prepostavljati o čemu se radi, ali trebate njega pitati što mu se dogodilo. Gospodin Šupraha je bio izvrijeđan od navijača na tribinama, a on je moguće to sve povezao da se radi i oko njegovog izbora u Županijski savez, te Izvršni odbor HNS-a. Pretpostavljam da je to njega pogodilo, to je moje nagađanje. To je njega pogodilo, a vjerojatno je i nadoliveno nekim alkoholom", kazao je za Sportski.net predsjednik Hajduka i objasnio da se Šupraha nije baš ponašao kako doliči nogometnom ugledniku tijekom utakmice.

"Čuo sam da je u hodnicima stadiona nešto vikao, čak i nešto posebno meni ali ja s dotičnim ne komuniciram, tako da ne znam i to me i ne zanima. Ja sam nakon utakmice prošao pored njega..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se točno dogodilo, kako je došlo do napada?

"Krenuo sam prema kući, a on mi je stao ispred haube automobila i rekao, 'ajde ako imaš mu*a izađi' pa sam to ignorirao. Otvorio sam prozor od auta i pokazao da sam na 'hands free', da sam u telefonskom razgovoru i onda me kroz prozor udario. Izašao sam iz auta, bila su još dva gospodina s njime koja su ga spriječila da nastavi dalje. On me nastavio vrijeđati, pokušao je i dalje nasrnuti, ali su ga spriječili. Došla je policija, a on je pokušao pobjeći. Pravio se kao da to nije njegov posao, policija ga je vratila natrag..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa kako je došlo do toga, ima li vaš sukob i neku povijest?

"Nismo se nikad verbalno sukobili, bilo je nešto preko novina nekakve izjave. Bio je preagresivan, pretpostavljam da je bio pod alkoholom. Trijezna osoba se ne bi tako neuračunljivo ponašala. Najviše mi je žao što će ovo zasjeniti uspjeh naše djece, sad će se opet pričati o skandalu..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo