BRAVO, MAJSTORE / Pogledajte 'bombu' Rakitica kojom je usutkao citav stadion

U 35. kolu spanjolskog prvenstva Barcelona je poput vlaka protutnjala Andaluzijom slavivsi s cak 0:8 na gostvanju kod Cordobe.

2.5.2015.
17:19
VOYO logo

Mislilo se da ce Cordoba biti tezak zalogaj za Barcelonu. Katalonci 42. minute nisu mogli postici pogodak, a onda je scenu stupio Rakitic. Argentinski majstore Lionel Messi majstorski je prebacio zadnju liniju domacih, Raketa je lijepo primio loptu, a potom volejem zakucao pod precku. Neobranjivo!

Bio je to sedmi ovosezonski pogodak Rakitica u svim natjecanjima. Stadion je nakon toga zanijemio. To je bio pocetak totalnog razbijanja Cordobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je Luis Suarez u drugoj minuti sudacke nadoknade. Urugvajski napadac pogodio je iz blizine za 2:0 nakon briljantne asistencije Andresa Inieste. Messi kao da nije htio gledati kako se njegovi suigraci upisiju na listru strijelaca, pa je uzeo stvar u svoje ruke.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniel Alves je odlicno ubacio s desne strane, a Messi je odlicno glavom pogodio za 0:3 katalonskog diva i svoj 50. ovosezonski pogodak. Sedam minuta poslije vec je bilo 0:4. Strijelac cetvrtog pogotka Barce bio je ponovno Suarez, koji u posljednje vrijeme zabija kao na pokretnoj traci. Zaista je nezaustavljiv taj Urugvajac.

Nakon loseg starta u dresu Barcelone, Suarez je poceo zabijati kao sto je to radio prosle sezone u Liverppolu, iz kojeg je presao na Camp Nou za velikih 88 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 65. minuti utakmice ponovno stupa na scenu nas reprezentativac. Ubacio je iz kornera, a Pique glavom zabio za 0:5.

Deset minuta prije kraja Messi je iz guzve na petercu zabio i sesti gol, svoj 40. ligaski gol u sezoni te pretekao Cristiana Ronalda koji je ostao na 39 golova. U 85. minuti Neymar je iz penala postavio 7:0, a Suarez je u 88. minuti zabio hat-trick za nevjerojatnih i konacnih 8:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je najuvjerljivija pobjeda Barcelone ove sezone. Pep Guardiola i Bayern Munchen itekako trebaju biti u strahu uoci prve utakmice polufinala Lige prvaka u srijedu na Camp Nou.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo