ČUDNO

BRATE, PA NIJE ON UKRAJINAC, NEGO HERCEGOVAC ROĐEN U SPLITU: Američki komentator najavio igrača Rijeke pa se pošteno obrukao

Bio Ukrajinac ili Hercegovac, nije odigrao zavidnu utakmicu i sinoć se uklopio u sivilo momčadi s Kvarnera koja će svoj prvi bod ili bodove tražiti protiv Napolija u sljedećem kolu

U susretu drugog kola F skupine Europske lige Rijeka je u Alkmaaru izgubila od AZ-a sa 1:4 upisavši i drugi poraz u skupini, dok je Dinamo u susretu iz K skupine na gostovanju kod CSKA u Moskvi odigrao 0:0.

Riječani su u Alkmaaru vrlo brzo pali u veliki rezultatski zaostatak, već nakon 20 minuta bilo je 2:0 za domaći sastav koji je potom mirno držao prednost, a s još dva pogotka početkom nastavka stigao i do visoke pobjede.

[VIDEO] OVAKO JE IZGLEDALO ‘ŠKOLOVANJE’ RIJEČANA: Neshvatljivo na koji su način primili neke golove; Ubili su ih u pojam – do kraja!

Menalo Ukrajinac?

No osim rezultata, jedna je zanimljivost promakla gotovo svima. Naime, američki komentator na postaji CBS Sports nikako nije mogao “pogoditi” državljanstvo igrača Rijeke Luke Menala.

Kroz cijelu utakmicu govorio je da se radi o ukrajinskom igraču i tu se dosta izblamirao. Menalo ima državljanstvo Bosne i Hercegovine, čiji je i reprezentativac, a rođen je, zanimljivo, u Splitu.

Bio Ukrajinac ili Hercegovac, nije odigrao zavidnu utakmicu i sinoć se uklopio u sivilo momčadi s Kvarnera koja će svoj prvi bod ili bodove tražiti protiv Napolija u sljedećem kolu.

Povratak na Net.hr