Uzalud mu svi milijuni: 'To bi Mamiću produžilo život za 50 godina'

Nogometna polusezona naših najboljih klubova varirala je od lošeg do prosječnog.

19.12.2013.
18:18
VOYO logo

"Dinamo je razočaranje u Europi. Ovaj put sam zbilja mislio da će proći. Rijeka me ugodno iznenadila u Europi, ali je ipak malo platila danak tim europskim nastupima. Očekivao sam da će oni biti odmah do Dinama. Hajduk se borio kao i uvijek, a s obzirom na mogućnosti i sve dobro stoji."

Razlog u još jednom euro-posrtanju Dinama Strupar vidi u trenerima koji su bili kao vlakovi na glavnom kolodvoru – uvijek dođu, ali stalno kasne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali su one turbulencije, mijenjali su trenere prebrzo, tako da su se još malo s tim hrvali. Na kraju mislim da su se vrlo dobro odlučili za Zorana Mamića, Krznara i Cvitanovića. Što ćeš plaćati nekog skupog trenera stranca, a imaš doma, u svom dvorištu ljude."

"Rijeka je u kratkom roku digla Kvarner na noge, a to su prepoznali i u Europi, dok je Hajduk, s obzirom na financije i dugove, s trenerom Igorom Tudorom napravio i više od očekivanog", rekao je Strupar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak su i kod njih su velike turbulencije u klubu, financijske najviše. Stalno se nešto mijenja, hoće li se prodati ili neće, nisu doveli neka velika i skupa pojačanja, a ispalo je da su se dečki dobro uklopili. Hajduk me u svakom slučaju pozitivno iznenadio s obzirom na situaciju izvan terena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strupar je naglasio još jednu razliku među najboljima u Ligi 10. Razlika između Dinama, Hajduka i Rijeke je ta što su Modri praktično bez podrške s tribina.

"Zdravko Mamić bi sve dao da ima lojalne navijače, da mu ne viču ono što mu viču. Produžilo bi mu to život za 50 godina", zaključio je Strupar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo