'Imamo dosta gorkih uspomena, svjesni smo što nas čeka'

Dinamo u nedjelju u 11. kolu hrvatskog prvenstva gostuje u Zadru na tradicionalno neugodnom gostovanju za Modre. Susret je najavio trener hrvatskog prvaka Branko Ivanković.

28.9.2013.
14:07
VOYO logo

"Jako sam zadovoljan pobjedom u Suhopolju i reakcijom igrača na treninzima ovih dana tako da sam pun optimizma, dobrog raspoloženja i veselja. Svi znate da je Dinamo u Zadru gubio prvenstva, ima dosta gorkih uspomena iz Stanova i svjesni smo što nas tamo čeka. Radi se o momčadi željnoj dobre igre i pobjede, ali i mi s istim ciljevima odlazimo u Zadar. Možda će oni pomisliti kako mi nećemo biti pravi i da smo mislima već u Bugarskoj, ali tu su se prevarili", istaknuo je Ivanković i nadodao:

"Očekujem motiviran i agresivan Zadar, a sada su se izuzetno pojačali dolaskom Neretljaka, Hrgovića i Tadića. To su igrači koji automatski sa sobom donose kvalitetu tako da bih rekao da su njihovim dolaskom barem 30 posto bolji. Čeka nas neugodna utakmica, mali teren, kvalitetna momčad predvođena ambicioznim i perspektivnim trenerom, ali to nije iznenađenje. Svjesni smo težine zadatka koji nas čeka, ali želimo nastaviti niz pobjeda, dizati atmosferu i dobrom igrom te pobjedom u Zadru zadržati prvo mjesto na ljestvici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri strateg na raspolaganju neće imati nekoliko igrača.

"Halilović osjeća posljedice povrede gležnja, neće ići niti Brozović koji također ima problema s ozljedom, a ista stvar je i sa Sandomierskim koji ima problema s lijevom nogom. U Zagrebu će ostati i Rukavina koji se na treningu nezgodno sudario sa stativom", zaključio je Profesor, piše GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo