FOTO: / Trener Dinama već zna s kim će napasti Hajduk u Splitu

Vatreno krštenje za Branka Ivankovića!

13.9.2013.
9:17
VOYO logo

Ivanković najavljuje pobjedu na Poljudu, ali ističe kako Hajduk izgleda puno bolje nego prijašnjih godina a tu zaslugu pripisuje svom kolegi Igoru Tudoru.

"Hajduk me u Superkupu vrlo ugodno iznenadio! Čini se da je Igor Tudor promijenio filozofiju Hajdukove igre, pokušavaju igrati nogomet, uz njihov spirit dodali su i kombinatoriku. Tudoru svaka čast na tome i ne treba gubiti entuzijazam ako se zbog mladosti dogodi poneki kiks", istaknuo je strateg Dinama i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo uvijek igra na pobjedu, moja filozofija to zahtijeva, ni Dinamo ni ja si ne možemo dopustiti da ne igramo na pobjedu, bez obzir što se igra u Splitu! Momčad se neće bitno mijenjati, u dvojbi sam samo oko jednog ili dvojice igrača, neću se upuštati u akrobacije."

Za razliku od načina igre kojeg je forsirao Kruno Jurčić, Ivanković najavljuje promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki trener donosi svoju nogometnu filozofiju i svoju viziju. Dinamo mora biti rezultatski uspješan, ali mora igrati i atraktivno. Dinamo mora igrati ofenzivno, naglašeno ofenzivno i agresivno, a mora imati i zvijezde, jer one daju dodatnu kvalitetu, privlače gledatelje."

Alena Halilovića u Splitu mnogi vide od prve minute u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njega ću maksimalno koristiti, možda već i u Splitu, ali protiv Černomoreca gotovo sigurno. Možda zajedno sa Sammirom, Halilović će dobiti ozbiljnu minutažu, njegov talent to zaslužuje!" zaključio je u razgovor za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo