Svi ga hvale jer je 'iskopao rupu' za Messija!

30.4.2012.
8:07
VOYO logo

Podsjetimo, početkom drugog poluvremena uzvratne utakmice Lige prvaka između Barcelone i Chelseaja na Nou Campu, bio je dosuđen jedanaesterac za Katalonce pri rezultatskoj prednosti 2:1, a loptu je uzeo Leo Messi.

Međutim, Ivanović je došao do bijele točke i kopačkom je 'razrovao' zbog čega mu je sudac dao žuti karton. Messi je promašio jedanaesterac, a Ivanović će finale, s obzirom da je zaradio suspenziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je bitno da napravimo sve što je u našoj moći da prođemo u finale, bez obzira na žute kartone. Puno mi je suigrača čestitalo. Pokušao sam učiniti sve kako bih omeo Messija u izvođenju. Ovo je bilo prvi put da sam izveo takvo što, a vjerujte mi i posljednji", rekao je Ivanović.

Talijanski stručnjak na klupi Chelseaja, Roberto Di Matteo, rekao je da će udruženim snagama s Bayernom pokušati nagovoriti UEFA-u da poništi suspenzije kako bi finale obje momčadi dočekale u najjačim mogućim sastavima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako postoji i najmanja mogućnost - pokušat ćemo. Ali, čisto sumnjam", rekao je Di Matteo.

Veliko finale u Münchenu će najvjerojatnije proći bez Raula Meirelesa, Ramiresa, Ivanovića (Chelsea), te Holgera Badstubera, Davida Alabe i Luiza Gustava (Bayern).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo