Bivši Vatreni uoči Belgije teško optužio Štimca

'Atmosfera u i oko naše reprezentacije je loša. Svi su protiv izbornika. Jedan od razloga je i što preko reprezentacije diže vrijednost 17-godišnjoj nadi Alenu Haliloviću.

10.10.2013.
11:43
VOYO logo

Bivši napadač VatrenihBoško Balaban, koji je tijekom karijere igrao i za belgijski Club Brugge, je uoči sraza Hrvatske i Belgije u Maksimiru gostima otkrio svoja razmišljanja.

"Atmosfera u i oko naše reprezentacije je loša. Svi su protiv izbornika. Jedan od razloga je, primjerice, i taj što Štimac u reprezentaciju zove 17-godišnjeg Alena Halilovića iz Dinama samo kako bi mu povećao tržišnu vrijednost. Ako Hrvatska ne krene dobro u utakmicu, publika će početi zviždati. Ipak, nemoguće je da Belgija pobijedi u Zagrebu na ružnom i polupunom stadionu. Hrvatska je jaka i rijetko gubi doma tako da je favorit. Ako igrači na kraju utakmice ne budu imali znojne dresove, ako ne daju sve od sebe, navijači će ih ubiti", izjavio je Balaban za belgijske medije i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam s Lukom Modrićem u Dinamu i u reprezentaciji, on je vrhunski nogometaš. Preko Davora Šukera dobijam ulaznice za Real pa ga često gledam. Nikad ne gubi loptu, a ima pobjednički mentalitet. Gori je od mene, kad bi izgubio utakmicu, on bi potpuno poludio. Druga opasnost je Mario Mandžukić. Dijelio sam s njim sobu, moram reći da nije opravdana loša reputacija koja ga je pratila. Uz to, on je jedan od najboljih napadača svijeta, trči, bori se. Kod Guardiole je zadnje dvije utakmice sjedio na klupi. Ne sviđa mi se to što Guardiola ne voli napadače, Ibrahimović zna nešto o tome", kazao je Balaban te upozorio Belgijance.

"Pazite se Matea Kovačića. Ima 19 godina i sjajnu brzinu i tehniku. On je vjerojatno naš najbolji igrač nakon Modrića."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo