BOSANAC U LUDOJ MISIJI: / Poslao e-mail u 92 engleska kluba i napokon dobio odgovor koji je tražio!

Image
Foto: Screenshot

Neobična priča bosanskog fanatika Aldina Karabega postala je ovih dana hit u engleskom nogometu.

9.7.2016.
8:00
Screenshot
VOYO logo

Karabeg se nikako nije mogao odlučiti za koji bi engleski klub trebao navijati, pa je odlučio to riješti na 'jednostavan' način. Poslao je e-mail u svaki od 92 kluba s pitanjem zašto bi trebao navijati baš za njih.

Deset klubova odgovorilo

Čak 82 kluba su se oglušila na Karabegov upit, a odgovore su poslali Everton, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Crystal Palace, Southampton, Stoke City, Ipswich, Cambridge United i Barnet. Bitku je na kraju dobio Everton koji je Bosanca 'kupio' odgovorom od čak 522 riječi kojima je opisao cijelu klupsku povijest, sve uspjehe i dosege. Karabeg nije ostao imun na to i proglasio se navijačem Toffeesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je cijelu priču dobro iskoristio u vlastite marketinške svrhe pa je objavio video-poruku u kojoj bosanski nogometaš Muhamed Bešić zahvaljuje svome sunarodnjaku što je odabrao baš plave iz Liverpoola za svoju novu ljubav. Otišao je klub i korak dalje, pa je na svojoj službenoj stranici potvrdio Aldinov izbor i donio njegovu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i ponosan što ću se u budućnosti smatrati navijačem Evertona. Nadam se da ću, kako je reako i Muhamed, jednog dana pojsetiti Goodison Park i na licu mjesta navijati za momčad", poručio je novopečeni navijač Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo