Na veliki dan za Hrvatsku, Boris se probudio iz kome!

Osam tjedana nakon što je teško stradao u prometnoj nesreći, točno na dan kad je stigla velika vijest iz Haaga za cijelu Hrvatsku, hrvatski nogometaš Boris Vukčević probudio se iz kome,

16.11.2012.
12:56
VOYO logo

''Boris je nekoliko sati dnevno pri svijesti i može komunicirati s obitelji. Liječnički tretmani u rehabilitacijskoj klinici se nastavljaju'', stoji u priopćenju njemačkog kluba.

Vukčević je i dalje na odjelu intenzivne njege u bolnici u Hoffenheimu, a posjećuju ga samo članovi najuže obitelji. Zbog teških ozljeda glave, liječnici još uvijek ne žele davati ozbiljnije prognoze o mogućnosti potpunog ozdravljenja mladog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno smo sretni što se nastavlja Borisov napredak. Mislimo na njega svaki dan. Jasno je da bismo ga voljeli posjetiti, ali to u ovom trenutku nije primarno. Važnije je da dobije najbolje moguće uvjete za oporavak", izjavio je sportski direktor Hoffenheima Andreas Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukčevićevi roditelji Dragan i Sonja također su izrazili sreću zbog sinova napretka, ali su zamolili javnost da poštuje njegovu privatnost budući da je pred njim još uvijek dugačak put do oporavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši mladi njemački reprezentativac rođen u Osijeku stradao je u prometnoj nesreći 28. rujna. Svojim se automobilom zabio u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera. Istraga je pokazala da mu je u trenutku nesreće pozlilo zbog pada šećera u krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo