BORBA S GRADSKIM RIVALOM: / Očajni United daje 75 milijuna eura za pojačanje?!

Image
Foto: AFP

Nakon što su propustili dovesti Pedra iz Barcelone, u Manchester Unitedu očajnički traže pojačanja za ofenzivni dio momčadi, a u ponedjeljak je na listi glasina osvanulo jedno novo ime.

24.8.2015.
22:00
AFP
VOYO logo

United se, podsjetimo, tjednima spominjao kao glavni favorit za dovođenje Pedra, a onda je španjolski reprezentativac praktički preko noći završio kodJosea Mourinha u Chelseaju. Budući da Unitedov napad na početku sezone itekako 'šteka' (dva gola u tri kola Premierlige), na Old Traffordu pokušavaju u zadnjim danima prijelaznog roka pronaći adekvatno pojačanje.

Image
PRODAO 'LAŽNJAK', A ONDA OBJASNIO: /

'Mourinho me opsjedao telefonskim pozivima'

Image
PRODAO 'LAŽNJAK', A ONDA OBJASNIO: /

'Mourinho me opsjedao telefonskim pozivima'

Više asistira nego zabija

The Sun je tijekom vikenda izašao sa senzacijom da Crveni vragovi žele dovesti Neymara iz Barcelone, ali to je priča iz sfere znanstvene fantastike. Spominjao se posljednjih dana i Sadio Mane iz Southamptona, a njemački Sport1 je u ponedjeljak navečer objavio da se United uključio u utrku za Kevina de Bruynea iz Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji član Chelseaja je već dugo meta Unitedova gradskog rivala Manchester Cityja, a Louis van Gaal sada očito 'susjedu' želi pokvariti posao. De Bruyne, doduše, nije izraziti strijelac, s krilne pozicije više asistira nego zabija, ali vjerojatno su na Old Traffordu procijenili da bi im i takav igrač mogao oživjeti napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac za Manchester United nije problem, tako da bi na račun Wolfsburga moglo sjesti vrtoglavih 75 milijuna eura za igrača kojeg je Mourinho potjerao iz Chelseaja. Pitanje je jedino što će na sve reći Manchester City kojem, također, ne manjka novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo