BOMBASTIČNI TRANSFER: / Real prihvatio ponudu Milana za svoju zvijezdu u visini od 60 milijuna eura

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Real Madrid prihvatio je ponudu Milana za Jamesa Rodrigueza u visini 60 milijuna eura, prenosi portal 101 Great Goals.

21.6.2017.
9:32
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Dugo, predugo se priča i piše kako James Rodriguez napušta Real. Sad se to konačno i potvrdilo. Zinedine Zidane jednostavno više nije računao na njega i otvorio mu je vrata kluba. Kako se talijanski velikan Milan želi vratiti na staze stare slave, Rodriguez im je bila prilika koja se ne propušta.

NA IZLAZNIM VRATIMA REALA: Nevjerojatan apsurd koči jedan od najvećih transfera ovog ljeta

Sve je bilo itekako jasno na finalu Lige prvaka između Reala i Juventusa u Cardiffu, kad se kolubijska zvijezda našla na tribinama tog nogometnog zdanja, ili još puno prije kad je Zidane jednostavno bio digao ruke od njega, nezadovoljan zalaganjem na treningu, nezadovoljan prezentacijom na travnjaku za vrijeme utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko je europskih klubova bilo zainteresirano za usluge ovog 25-godišnjeg ofenzivnog veznjaka koji je prošle sezone zabio 11 golova u 33 susreta u svim natjecanjima, ukupno odigravši 1824 minute.

No, početna cijena od 70 milijuna eura bila je previsoka za zainteresirane. Međutim, prema informacijama koje dolaze iz Madrida, klub je odlučio spustiti cijenu samo kako bi ga se riješili. Milan je bio najkonkretniji i najviše ga je htio i svoju je želju ostvario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti i kako je James prema Transfermarktu procijenjen na 50 milijuna eura, što znači da su Španjolci zaradili. No, ako gledamo cifru za koju je na ljeto 2014. godine, kao tada zvijezda SP-a u Brazilu, doveden u Madrid u transferu iz Monaca vrijednom čak 80 milijuna eura, onda i sami možemo zaključiti kako je Perez na njemu ipak - izgubio!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo