Iznenađenje iz Torina: Juventus želi zvijezdu Vatrenih

Talijanski internetski portal Canale Juve ponovno je aktualizirao dolazak Nikice Jelavića u redove aktualnog nogometnog prvaka Italije – Juventusa.

S obzirom da ljetos nije uspio dovesti Edina Džeku iz Manchester Cityja, kao ni Fernanda Llorentea iz Athletic Bilbaa, generalni direktor Beppe Marotta okrenuo se drugom napadaču, hrvatskom reprezentativcu Nikici Jelaviću.

Talijanski portal predstavio je Jelavića (27) kao robusnog, ali brzog i okretnog napadača koji u napadu reprezentacije Hrvatske igra u paru s Marijem Mandžukićem.

“Postigao je četiri pogotka ove sezone za Everton, u koji je stigao u siječanskom prijelaznom roku prošle sezone. Tada je u 13 nastupa tresao suparničku mrežu u devet navrata. Tržišna cijena mu iznosi devet milijuna eura”, piše Canale Juve.

“Mobilan je poput nekad Contea sa sjajnim osjećajem za gol. Pokreti i stil igre su vrlo slični kao i Llorenteovi ili Džekini. Uz to ima sjajan udarac i odličnu igru glavom. Hoće li on biti idući napadač u Juventusu?”, pita se talijanski portal.

Povratak na Net.hr