BOMBA IZ ŠPANJOLSKE: / Trenersko čudo iz Hrvatske mijenja Diega Simeonea u Atleticu?

Image
Foto: afp, GIUSEPPE CACACE

Hrvatski trener Ivan Jurić mogao bi na klupi Atletico Madrida zamijeniti Diega Simeonea, javlja španjolski Fichajes pozivajući se na talijanske izvore.

29.10.2016.
12:49
afp, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Ivan Jurić jedan je od trenera koji su u posljednje vrijeme najviše u fokusu nogometne javnosti. Jurić radi sjajan posao u Genoi, a ovog je tjedna skinuo skalp Milanu razvalivši ga s 3-0. Ta pobjeda odjeknula je Europom i Jurić se vinuo u trenerske visine. Klub je ove sezone na visokom 7. mjestu s tek dva poraza u sezoni (kao i vodeći Juventus) i pravo je iznenađenje Serie A.

ITALIJA BRUJI O TRENERSKOM ČUDU IZ HRVATSKE! Ponizio velikana i poručio: ‘Želimo uživati u nogometu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico skratio ugovor sa Simeoneom

Što se tiče Atletica, vrijedi spomenuti kako su spomenuti klub i Simeone nedavno skratili ugovor na dvije godine. Argentinac je trebao ostati na Vicente Calderonu do 2020., ali trajanje ugovora reducirano je bez objašnjenja do 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interov dopredsjednik kluba Javier Zanetti ubrzo je otkrio kako se nešto događa daleko iza kulisa, a kasnije je i sam Simeone otkrio kako se jednog dana želi vratiti u Inter, klub čije je boje branio za vrijeme igračke karijere. Inter trenutno ne briljira, u Italiji se uveliko šuška o otkazu Franku de Boeru i Simeone se nameće kao logičan izbor.

Jurić je čovjek za Atletico

"Klupski management Atletica već sad razmatra o budućnosti i trenerima koji bi mogli preuzeti klub. A to je Hrvat Ivan Jurić. Hrvatski trener trenersku solo karijeru započeo je u niželigašu Mantovi, a ubrzo je kao prvi čovjek Crotonea ostvario senzacionalan uspjeh plasiravši se u Serie A. Genoa je prepoznala da je riječ o vrhunskom strategu te mu je bez previše razmišljanja ponudila ugovor, a to im se višestruko vratilo. Klub je ove sezone na 7. mjestu prvenstvene ljestvice, a nedavno su pobijedili Milan s 3-0", piše u svom tekstu o Ivanu Juriću, pak, katalonski Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo