BOMBA IZ ITALIJE: / Conte sprema ponudu za Vatrenog koja izbija iz cipela! 'Da, najviše želi upravo njega'

Image
Foto: AFP

Menadžer Chelsea pozorno prati trojicu igrača Fiorentine - Milana Badelja, Nenada Tomovića i Federica Bernardeschija, ekskluzivno javlja Calcio Mercato.

28.11.2016.
19:56
AFP
VOYO logo

Talijani u svom tekstu pišu i kako je Conte zadovoljan prošloljetnom kupovinom iz Fiorentine Marcosom Alonsom i sad mu je fokus na pojačanja još ozbiljnije usmjeren prema Firenci. Prvi na listi želja Chelseaja u ljetnom prijelaznom roku je Badelj koji igra sjajno ove sezone u dresu Viola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AGENT HRVATSKOG NOGOMETAŠA IZAZVAO POTRES: ‘Već sam mu opalio dvije, tri verbalne pljuske’

Uz to, Conte je veliki zaljubljenik u igru Federica Bernardeschija kojeg je osobno prvi zvao da bude dio reprezentacije za Euro 2016 u Francuskoj. Menadžer Bluesa, koji ove sezone radi sjajan posao s Chelseajem, morat će napraviti mjesta u svojoj momčadi. Morat će prodati nekoga od trenutnih igrača, a najvjerojatnije će prvi biti Španjolac Cesc Fabregas. Uz njega, Talijani pišu kako Conte želi za Bernardeschija i Badelja mijenjati Cuadrada.

Image
Image

"Conte najviše želi Badelja, Tomovića, a onda i Bernardeschija. No, sportski direktor Fiorentine Pantaleo Corvino već je više puta ponovio kako najvažniji igrači momčadi poput Badelja neće napustiti klub. No, čini se kako sad Chelsea sprema za Fiorentinu ponudu koja će društvo s Franchi stadiona 'izbiti iz cipela', piše Calcio Mercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo