BOMBA IZ DEŽELE: / Robert Prosinečki postaje novi izbornik slovenske nogometne reprezentacije?

Image
Foto: AFP, FRANK PERRY
Image
Foto: AFP, FRANK PERRY
10.10.2017.
13:49
AFP, FRANK PERRY
VOYO logo

Prema navodima portala ekipa.svet24.si za takvim raspletom situacije postoji obostrani interes, tvrdi se pozivajući se na ekskluzivnu potvrdu Boštjana Blažinčiča, bivšeg predsjednika prvoligaša iz Krškog i dugogodišnjeg prijatelja proslavljenog hrvatskog nogometaša dosad ugovorno vezanog za Azerbajdžanski nogometni savez.

Blažinčičeva veza u cijeloj priči jest predstavljanje svojevrsne spone između Slovenskog nogometnog saveza i Velikog Žutog. Tvrdi se da će do sastanka zainteresiranih strana doći vrlo brzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Prosinečki nije jedini kandidat za upražnjeno mjesto, a nedavno objavljeni rezultati ankete stranice siol.net ukazuju da zavidan status kod sunarodnjaka ima trener hrvatskog prvaka Rijeke, .

Image
MATJAŽ KEK OPET NA KLUPI SLOVENIJE? /

Izbornik Katanec dao ostavku, navijači žele trenera hrvatskog prvaka

Prosinečki je bio dio stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije dok je na njenoj klupi sjedio Slaven Bilić. Samostalnu trenersku karijeru započeo je u beogradskoj Crvenoj zvezdi, klubu u kojem je ostavio dubok igrački trag i iz kojeg je ostvario transfer u Real Madrid, da bi 2012. preuzeo posao u turskom Kayserisporu. Na klupu Azerbajdžana, reprezentacije koju je igrački znatno podigao, zasjeo je 2014. U ovom je kvalifikacijskom ciklusu njegova momčad zauzela četvrto mjesto ljestvice skupine C, kojom je promarširala Njemačka, s deset osvojenih bodova u isto toliko utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih se dana nezaboravni nogometni majstor spominjao kao želja hrvatskog navijačkog puka, to jest kao idealan stručnjak za preuzimanje klupe Vatrenih po otkazivanju suradnje Anti Čačiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo