BOLNO PRIZEMLJENJE: / Bilić doživio veliko razočaranje pred svojim navijačima

Image
Foto: AFP

Prije tjedan dana je bio junak navijača, a ove je subote Slaven Bilić osjetio i drugu stranu medalje. U 2.

15.8.2015.
18:04
AFP
VOYO logo

Prošli je vikend Bilić šokirao Englesku, pobijedivši na Emiratesu jednog od kandidata za naslov Arsenal s 2:0. Uloga autsajdera mu je dobro odgovarala, očito daleko bolje od uloge favorita u kojoj se našao ove subote. Leicester je na Upton Parku slavio s 2:1 i tako nastavio sa sjajnim igrama na početku sezone. Prošli je vikend Ranierijeva momčad svladala Sunderland, pa sada s maksimalnih šest bodove dijeli vrh ljestvice s Manchester Unitedom.

Payet nije mogao sam

Kola su za West Ham krenula nizbrdo u 27. minuti kada je Shinji Okazaki uspio zabiti iz drugogo pokušaja. Svega 11 minuta kasnije već je bilo 2:0 za goste, a strijelac je s desetak metara udaljenosti bio Riyad Mahrez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićevi su se nogometaši probudili u nastavku i napravili pritisak koji je rezultirao smanjenjem zaostatka u 55. minuti. Krasan je pogodak pod prečku zabio Dimitri Payet, uvjerljivo najveća klasa u momčadi bivšeg hrvatskog izbornika. Od kolovoza 2010. do danas Payet je u ligaškim utakmicama u Francuskoj i sada u Engleskoj kao strijelac ili asistent sudjelovao kod 93 gola, više nego, primjerice, Juan Mata ili Mesut Özil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić ostao na klupi

Na žalost West Hamovih navijača, Payet i suigrači ove subote nisu uspjeli postići drugi gol, pa je Leicester, u čijim je redovima Andrej Kramarić ostao na klupi, napustio Upton Park s tri boda. Sljedeći vikend Čekićari ponovno igraju kod kuće, a suparnik će im biti Bournemouth.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je Tottenham uspio ispustiti dva gola prednosti protiv Stokea na svome White Hart Laneu. Vodili su Spursi s 2:0 sve do 78. minute, a onda su za goste zabili Marko Arnautović i Mame Diouf za konačnih 2:2. U ranijoj je utakmici Everton kao gost nadigrao Southampton s 3:0.

Image
DAN ZA PAMĆENJE: /

Pogodio navijačicu, osobno joj se ispričao, pa zabio dva gola

Image
DAN ZA PAMĆENJE: /

Pogodio navijačicu, osobno joj se ispričao, pa zabio dva gola

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo