BOLNA SJEĆANJA: / Ivan Rakitić se još jednom osvrnuo na utakmicu protiv Češke

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Epitet i Uefina nagrada za najboljeg pojedinca susreta u utakmici Hrvatske i Češke pripali su Barceloninom veznjaku Ivanu Rakitiću.

18.6.2016.
18:01
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Rakitić je bio strijelac za 2:0 prednost Hrvatske na utakmici koja je u skupini D Europskog prvenstva okončana podjelom bodova nakon što su Česi do kraja ogleda dvaput uspjeli matirati Danijela Subašića.

"Uvijek je posebno priznanje dobiti takvu nagradu. Sretan sam i ponosan, ovaj trofej posvećujem ženi, djeci i roditeljima, koji su uvijek uz mene, i nadam se da mi neće biti posljednji", prokomentirao je Rakitić, a prenosi internetska stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemamo se čega bojati'

"Mislim da je Hrvatska kao momčad odigrala jako dobro, osim posljednjih 15 minuta kada su se Česi vratili. Do njihovog prvog gola nije bilo opasnosti, nisu imali pravu šansu, ali tada je nažalost uslijedio i prekid. To nije isprika, ali nije bila ni slučajnost", nastavio je.

Češka je do bod osvojila golom s bijele točke, a pogodio je Necid u sudačkoj nadoknadi vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran da je kazneni udarac postojao, ali treba shvatiti suca, a na nama je da nastavimo igrati kako smo igrali do sada. U tom se slučaju nemamo čega bojati i možemo ostvariti velik rezultat", zaključio je Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo