BOLAN UDARAC: / Zvijezdama Manchester Uniteda prijeti najgori scenarij

Image
Foto: AFP

Igrači Manchester Uniteda bit će prisiljeni prihvatiti smanjenje plaće sljedeće sezone ne uspiju li se plasirati u Ligu prvaka. Isto vrijedi i za trenersko osoblje kluba, piše The Times.

9.4.2016.
14:06
AFP
VOYO logo

Dogodi li se scenarij kakvom se ne nadaju navijači kluba s Old Trafforda, odnosno propusti li se u konačnici sezone plasman na jedno od četiri prve pozicije ljestvice, igrači menadžera Louisa van Gaala izgubit će ukupno 14 milijuna funti u primanjima, odnosno oko pola milijuna svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson je bio sigurnija opcija

Ne izbori li klub plasman u prestižno klupsko elitno natjecanje u sezoni 2016/17 bio bi to velik udarac za kredibilitet kluba, ali i prvog čovjeka struke koji u tom slučaju, vrlo je izgledno, ne bi zadržao poziciju. Udarac, onaj po džepu, osjetili bi i neki najrazvikaniji klupski pojedinci koji u ugovorima imaju potpisane takve klauzule.

Preciznije, većina Unitedovih igrača ima potpisom profesionalnog ugovora s klubom zajamčenu uobičajenu plaću, a plasmanom u Ligu prvaka unosne dodatke. Navodno je klub ovakve ugovore s igračima započeo sklapati po odlasku dugogodišnjeg menadžera Sir Alexa Fergusona, očito osjetivši da plasam u Ligu prvaka neće biti tako 'siguran' kao što je bio u njegovo vrijeme. U slučaju 'promašene' sezone, te će se klauzule aktivirati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo