Novi šok! Prvenstvo se prekida! Prvoligaši idu u bojkot!

Istekao je rok koji su hrvatski malonogometni prvoligaši dali HNS-u za ustupanje TV-prava i kako iz HNS-a nisu udovoljili njihovim zahtjevima klubovi su odlučili bojkotirati nastavak prvenstva.

17.1.2013.
15:03
VOYO logo

"Već šest godina koliko smo članovi 1.HMNL slušamo isprazna obećanja HNS-a o njihovoj velikoj brizi za futsal i molbi za još malo strpljenja. Dolaskom novog vodstva saveza dobili smo nova obećanja o napretku futsala, no umjesto toga ukidanjem Udruženja 1.HMNL, TV prijenosa, dnevnica reprezentativcima vraćeni smo deset godina unazad čime smo u ovoj recesiji dovedeni na rub gole egzistencije", rekao je Mirko Vrcan, predstavnik HMNK Vrgorac GTP i nastavio:

"Najbolji dokaz maćehinskog odnosa HNS-a prema futsalu je činjenica da nekoliko milijuna kuna koji iz UEFA-e i FIFA-e svake godine stižu na račun HNS-a za razvoj malog, ženskog i amaterskog nogometa još nikad nisu bila plasirana na razvojne projekte futsala. Ukratko, HNS nam ne daje nikakvu potporu, a istovremeno nam ne daje ni najmanji oblik autononije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo