Alene, oprez! On je propao u Barceloni, a bio je wunderkind

Jedna od najvećih nada Barcelone prije nekoliko godina bio je Bojan Krkić. Nažalost, taj španjolski reprezentativac srpskih korijena izgorio je na Camp Nouu. Danas je član nizozemskog Ajaxa.

1.3.2014.
10:32
VOYO logo

Njegov otac, Bojan Krkić senior, dugo je radio u Barceloni i zna zašto mnogi talenti nisu uspiju proći torturu katalonskog kluba, kao što nije ni njegov sin.

Hoće li uspjeti Alen Halilović i što mu je za takvo nešto potrebno, objasnio je upravo Krkić stariji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je točno da Barcelona daje tolike milijune za Halilovića, znači da se na njega ozbiljno računa! Barça ne bi davala toliki novac i toliko inzistirala na igraču da ga ne želi što prije imati u prvoj momčadi. Radio sam u Barceloni dugi niz godina, danas sam također u kontaktu s ljudima iz kluba, pa znam što govorim. Tvrdim da bi Halilović sljedeće sezone već mogao igrati prijateljske utakmice te Španjolski kup za prvu momčad. A čak bi mogao zaigrati na nekoj nazovimo je lakšoj utakmici Primere na Camp Nou, jer će ga klub željeti predstaviti na svom stadionu", rekao je Krkić za Sportske novosti.

"Vjerujem da će mladi Halilović ovoga ljeta sigurno otići na pripreme s prvom momčadi. To će biti prvi korak za njegov ulazak među najbolje, ulazak u prilagodbu. U Barceloni vlada ogroman pritisak na igrače. Usudio bih se reći da je baš u tom klubu najveći na svijetu. Svaka utakmica igra se pred 100 tisuća ljudi, svakodnevno vas analiziraju mediji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, Krkić je napomenuo jednu jako bitnu stvar:

"Pripreme prve momčadi, na koje će ga, kako ja vjerujem, povesti, vrlo su bitne za njega, možda i presudne. Trener prve momčadi, u ovom slučaju Gerardo Tata Martino doći će ga gledati utakmice Barcelone B, ali najveći dojam na njega ostavit će na pripremama. Tu će trener vidjeti sve, kako trenira, kako se ponaša. Ako na ovim ljetnim pripremama, gdje će se ići na turneje i gdje će Alen sigurno dobiti minutažu, trener prve momčadi bude zadovoljan, njegov put iz Barcelone B do prve momčadi mogao bi biti jako brz. Te pripreme, taj prvi korak mogao bi imati veliko značenje za daljnju karijeru u Barceloni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo