Zaboravljeni Vatreni odbio šeikove milijune!

Iako su mnogi nogometni portali objavili kako je Mladen Petrić istaknuo da karijeru nastavlja u španjolskoj Malagi, bivši je Vatreni ipak krenuo put Otoka, u Fulham.

27.6.2012.
14:16
VOYO logo

Nakon što je napustio njemački HSV, Mladen Petrić dugo je razmišljao o bogatim ponudama koje je imao na stolu. Spominjao se u kontekstu španjolskih klubova Malage, Deportiva i Reala iz Sociedada, a među interesentima se našao i Dinamo Kijev.

No, Petrić se ipak odlučio za engleski Fulham, a presudila je činjenica kako će u Engleskoj ponovno surađivati s Martinom Jolom s kojim se sjajno slagao u sezoni 2008/2009. u HSV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi navode kako je stvar gotova, kako Mladena od jednogodišnjeg ugovora dijeli još samo liječnički pregled. Navodno su mu čelnici Fulhama dali i najunosniju ponudu koja je zasjenila i milijune šeika iz Malage.

Petrić ima 31 godinu i zasigurno bi svojim dobrim igrama u Engleskoj volio dobiti novi poziv u reprezentaciju u sljedećim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijel Pranjić, nakon što mu je propao bogati transfer u Kinu, mogao bi u turski Bursaspor. Turski mediji pišu kako je Pranja s agentom trenutno na prefovorima u Bursi i kako bi već tijekom dana trebalo biti poznato hoće li mu to biti sljedeći klub.

Osim turskog kluba, zainteresiran je u ovom prijelaznom roku bio i Bordeaux.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo