'NE TREBA, HVALA'

BOG MANCHESTERA VIŠE NIJE OMILJEN: Ibrahimović produljuje s Unitedom, a navijači zbog toga lude

Osam pogodaka u 17 ovosezonskih utakmica postigao je za Manchester United Zlatan Ibrahimović. Dovoljno da menadžer momčadi Jose Mourinho potvrdi kako će se 35-godišnjaku pristiglom u ljeto aktivirati klauzula u ugovoru o produljenju za dodatnu sezonu.

Švedski napadač stigao je u ljetnim mjesecima na Old Trafford u statusu slobodnog igrača nakon što mu je ugovor s dotadašnjim klubom Paris Saint-Gernainom prestao važiti. Unitedu je pristupio dogovorivši jednogodišnju suradnju koja će biti produljena za još jednu godinu budu li u klubu zadovoljni onime što pruža. Čini se da jesu.

“Aktivirat ćemo opciju produljenja. Nakon toga može raditi što želi”, potvrdio je Mourinho, kao i klub, piše BBC, dok je sam Ibrahimović kazao:

 

“Osjećam da sam u dobroj formi, osjećam se svježe i dobro. Budem li se osjećao kao sada, ostajem još godinu dana.”

I dok su on i menadžer zadovoljni, ima ih koji nisu. Riječ je o djelu klupskih navijača koji nemaju strpljenja za igrača koji se prije početka sezone prozvao bogom Manchestera i koji je u prva četiri premierligaška kola to i potvrđivao prosjekom od pogotka po susretu.

Uslijedilo je šest prvenstvenih ogleda u punoj minutaži bez konkretnosti u završnicama prije no što je Swanseu zabio dvaput početkom mjeseca. Za one privržene klubu sve navedeno je premalo:

 

 

Povratak na Net.hr