Boban opalio šamarčinu trojici igrača svjetskog imena!

2.7.2013.
10:43
VOYO logo

Konkretno, najglasnija špekulacija je ona o potencijalnom transferu 20-godišnjeg Stephana El Shaarawyja, koji je prošle sezone bio treći najbolji strijelac Serije A sa 16 golova.

"Sve što se njemu dogodilo, dogodilo se prerano. Mora se popraviti prije nego li stvari postanu lako predvidljive. Svi znaju njegovo kretanje kad ulazi u sredinu", rekao je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po mojem mišljenju za njega nema punog poštovanja u Milanu, ne za njega kao igrača ili čovjeka, nego kao šampiona. Vjerujem da je dobar igrač, ali ništa više. Bi li ga Milan mogao prodati? Čini mi se da već razmišljaju o tome, Galliani (dopredsjednik kluba) je rekao da nije nedodirljiv ako dođe sjajna ponuda."

//www.youtube.com/embed/32_w1wG3z7A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je Boban i dosadašnje aktivnosti aktualnog talijanskog prvaka Juventusa na tržištu i dovođenje Fernanda Llorentea (iz Athletic Bilbaa) i Carlosa Teveza (iz Manchester Cityja).

"Iskreno, nisam uspio dešifrirati Llorentea jako dobro. Dobar je igrač, ali ne mislim da je šampion. Ipak, sigurno kao centralni napadač može garantirati i prisutnost i određen broj golova. Tu je također i Tevez, pa se Juventus dobro pojačao u tom segmentu. Oni nisu igrači svjetske klase, ali su jako važni igrači i donijet će Juventusu pomak nabolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan hoće li ti transferi povećati razmak između Juventusa i konkurencije, nekadašnji je veznjak Milana dodao:

"Juve je sigurno radio bolje od ostalih, jer već ima momčad, stil igre, trenera koji zna kako voditi momčad i klub koji se dobro etablirao posljednjih godina. Ovo neće biti definitivan skok što se tiče konkurencije u Europi, ali mislim da će se Juve još više udaljiti od ostalih talijanskih momčadi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo