BOBAN DOSTA NEOBIČNO KOMENTIRAO SITUACIJU S MODRIĆEM: / 'Samo jednu stvar mogu reći na tu temu'

Image
Foto: Profimedia

Kapetan Vatrenih nedavno se spominjao u kontekstu odlaska u Milan

1.11.2019.
17:12
Profimedia
VOYO logo

Glavni operativac nogometnog diva AC Milana i ujedno legendarni hrvatski reprezentativac koji se 1998. godine okitio broncom na Svjetskom prvenstvu, Zvonimir Boban, odlučio je komentirati medijske napise o prelasku Luke Modrića u njegov klub.

Kapetan Vatrenih i jedan od najvažnijih igrača Real Madrida nedavno se spominjao u kontekstu odlaska u Inter, Juventus, pa na koncu i u Milan, i to za ne tako velikih deset milijuna eura. Calciomercato je čak plasirao informaciju kako će Real Madrid prodati Modrića, vjerojatno u Italiju, već u nadolazećem siječanjskom prijelaznom roku, ali Boban dosta rezervirano komentira te navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić

Boban o Modrićevu transferu

"Ne razmišljamo o tome, trenutno nam je Lazio puno važniji od Modrića, s njima igramo u nedjelju i samo o tome razmišljamo", rekao je Boban za El Bernabeu. Zatim je dodatno naglasio kako ne zna odakle uopće priča o Modriću i Milanu.

"Ne znam odakle ta priča o Modriću, to je stvoreno. Ne znam tko je to smislio ni kako, to je sve što ću reći", rekao je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je, Modrić ove sezone nije baš previše igrao za Real, doduše u tome su ga spriječili crveni karton i ozlijede, pa je Zinedine Zidane već pronašao rješenje za njegov izostanak, a to je Fede Valverde, kojeg već mnogi proglašavaju Modrićevim nasljednikom. Ne može se, dakle, reći kako nije izgledno da će Modrić uskoro napustiti Real, a vidjet ćemo, bez obzira na to što Boban sada kaže, je li na kraju Milan opcija ili nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo