BOBAN DOBIO OTKAZ U MILANU: / Kumovao dovođenju Ibrahimovića, oživio Rebića, ali jednu stvar mu nisu mogli oprostiti

Image
Foto: Profimedia

Samo je bilo pitanje trenutka u kojem će se ovo dogoditi

7.3.2020.
19:18
Profimedia
VOYO logo

Proslavljeni bivši nogometaš, legendarni kapetan brončanih Vatrenih, istinska ikona hrvatskog nogometa Zvonimir Boban dobio je otkaz u Milanu. Klub je objavio i službeno da je otpustio svog dosadašnjeg sportskog direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazidis mu se zahvalio

"Klub zahvaljuje Zvonimiru na pruženoj usluzi u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u njegovoj budućoj profesionalnoj karijeri. Klub će i dalje pružati podršku treneru Stefanu Pioliju i njegovoj momčadi i s optimizmom gledamo prema sljedećim utakmicama u ovoj sezoni. Klupska ambicija ostaje da se vratimo u razinu europskog nogometa, istovremeno ulažući u momčad u skladu s UEFA-inim financijskim fair-playom", stoji u priopćenju kluba.

"Hvala Zvoni na njegovom trudu u proteklih devet mjeseci. Želimo mu svako dobro u njegovom budućem radu. Sada se okrećemo nogometu. Također, podrška treneru Pioliju i njegovom stožeru jer rade izuzetan posao povećavajući performanse momčadi svakog dana. Zato imaju našu punu podršku", poručio je izvršni direktor MIlana Ivan Gazidis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOBANU OTKAZ URUČEN PISMOM? /

Naređeno mu da odmah napusti klub; Procurili dramatični detalji raskola kakav se ne pamti

Image
BOBANU OTKAZ URUČEN PISMOM? /

Naređeno mu da odmah napusti klub; Procurili dramatični detalji raskola kakav se ne pamti

Čekala se službena objava

Prema pisanju ugledne talijanske La Gazzette dello Sporta, Boban je navodno dobio u petak pismenu naredbu s viših klupskih instanci da odmah napusti klub nakon što je proteklog tjedna u velikom intervjuu za La Gazzettu dello Sport prozvao CEO-a Ivana Gazidisa da mu radi iza leđa i dovodi čovjeka na njegovo mjesto.

Raskol u Milanu dogodio se zbog Ralfa Rangnicka koji će navodno preuzeti Milan od iduće sezone i dobiti potpunu kontrolu nad klubom s kultnog San Sira. To znači da bi izravno sudjelovao u kupovini, prodaji, skautiranju i treniranju nogometaša. Ranije smo pisali da je Ivan Gazidis u zavadi sa svojim tehničkim direktorom Paolom Maldinijem i Bobanom, a zasad samo Hrvat pakira kofere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medijski izlet

Bobana je koštao intervju za Gazzettu u kojem je progovorio o tom raskolu.

“Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo