BOBAN ĆE SE NAKON OVOG POKRITI PO UŠIMA: / Milan brutalno odgovorio svojoj legendi na kritike

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Ubojiti napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang velika je želja Milana i čovjek kojeg žele dovesti na San Siro.

8.7.2017.
14:43
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Štoviše, prema pisanju Footbal Italije, najbolji strijelac Bundeslige prošle sezone s 31 pogotkom (ukupno u svim natjecanjima je zabio 40 golova u 45 odigranih susreta) blizu je dolaska u Milan. Što će sad na ovo reći legendarni hrvatski nogometaš, bivši kapetan VatrenihZvonimir Boban? Naime, Boban je popljuvao kadrovsku politiku kluba u kojem je proveo 10 godina kazavši:

BOBAN BIJESAN ZBOG SLUČAJA DONNARUMMA: ‘Stvari su izmakle kontroli, pod hitno se nešto mora promijeniti’

"Milan me nije u ništa uvjerio. Doveli su sedmoricu igrača, ali niti jedan od njih nije top. Nitko nije prvak. Nije lako igrati u dresu Milana. Ne znam hoće li ti biti u stanju”, izjavio je bio Boban. No, nasljednici Silvija Berlusconija i Adriana Gallianija spremili su hrvatskoj legendi odgovor, a navijačima zvjezdano pojačanje u vidu spomenutog golgetera iz Gabona za kojeg je interes pokazao i bogati francuski PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pierre-Emerick Aubameyang bio je na korak od prelaska na Park Prinčeva, ali na kraju od transfera nije bilo ništa. Također, tu su i bogati kineski klubovi koji ga love, ali on želi ostati u Europi i igrati na visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je poziv Milana, kluba u kojemu je prošao mlađe selekcije, stigao u pravom trenutku. Rossonerisu spremili cijelih 80 milijuna eura za 28-godišnjeg napadača, što će Borussia odmah prihvatiti, samo je ostalo dogovoriti plaću s igračem i njegovim ocem, koji mu je menadžer.

"Dogovorili smo se s njim da ćemo pregovarati sa zainteresiranim klubovima, ali samo neko vrijeme. Mislili smo da želi ostati u klubu, ali...", kazao je sportski direktor Borussije Dortmund Michael Zorc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo