BLIŽI SE SPEKTAKULARAN TRANSFER: / Ovih pet klubova lovi Franka Andrijaševića, pola odštete ide Dinamu

Image

Najbolji strijelac hrvatskog prvenstva i prvo ime Rijeke Franko Andrijašević na ljeto napušta Rujevicu, a za njega je zainteresirano pet europskih klubova, pišu Sportske novosti.

13.4.2017.
13:16
VOYO logo

Njemački rivali Borussia Dortmund i Schalke, belgijski Anderlecht i Standard Liege te španjolska Malaga već mjesecima prate Andrijaševića i spremni su poslati ponudu za 25-godišnjeg veznjaka. Potvrdio je to i igračev zastupnik Andy Bara.

'Dolaze na sve Rijekine utakmice'

"To su klubovi koji dolaze na sve utakmice Rijeke isključivo zbog njega. Hoće li karijeru nastaviti u nekom od tih klubova? Mislim da hoće, ali neću sad govoriti napamet, treba vidjeti kad dođu ponude, hoće li Rijeka i Franko biti njima zadovoljni, kako će se pregovarati, što će se dogovoriti", rekao je Bara za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je i kako je Andrijašević tijekom zime odbio basnoslovnu ponudu iz Kine.

Ponude iz cijelog svijeta

"Zaista je odbio neviđenu financijsku ponudu, ali želio je ostati do kraja sezone u Rijeci, upravo radi borbe s Dinamom i osvajanja naslova prvaka. Iskreno, prvi put mi se kao menadžeru događa da za nekog igrača imam ponuda baš sa svih strana svijeta. Recimo, prvak Japana Kashima Antlers također želi kupiti Franka, tu su i dva kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata... Sve su to klubovi koji igraju azijsku Ligu prvaka", dodao je Bara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da bi odšteta Rijeci mogla iznositi između četiri i sedam milijuna eura, ovisno o tome hoće li Rijeka biti prvak i hoće li Franko ostati najbolji strijelac lige. Sportske novosti navode da će polovica tog iznosa pripasti Dinamu iz kojeg je Andrijaešvić prošlo ljeto stigao na Rujevicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo