ŽESTOK KOMENTAR

BLAŽIČKO U PRIJENOSU UŽIVO O BANDIĆEVIM KRITIČARIMA: ‘Politički bleferi. Pametniji su kad šute, nego kad govore’

Nakon što je istekla minuta šutnje, komentator Arena Sporta Ivica Blažičko počeo je pričati o pokojnom gradonačelniku

Dinamo i Slaven Belupo međusobnom utakmicom su zaključili kolo Prve HNL. Prije prvog sučevog zvižduka održana je minuta šutnje za preminulog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Nakon što je istekla minuta šutnje, komentator Arena Sporta Ivica Blažičko počeo je pričati o pokojnom gradonačelniku, ali i o ljudima koji ga kritiziraju.

“Osobno Bandića pamtim kao susjeda s Pešćenice, vladao je Zagrebom 20 godina, počasni je predsjednik Dinama, a u medijskom prostoru se sad kotrljaju svakakve priče o njegovoj veličini i važnosti. Politički bleferi i luzeri koji u životu nisu dobili nijedne izbore, bolje im je da šute. Pametniji su kad šute nego kad govore”, rekao je Blažičko.

DINAMO SE OPROSTIO OD MILANA BANDIĆA: ‘Posebice je bio senzibilan prema generaciji koja je šezdesetih godina blistala u Europi’

Dinamov oproštaj

Inače, Dinamo se danas oprostio od Bandića priopćenjem na svojim društvenim kanalima.

“Gradonačelnik je posebice bio senzibilan prema plavoj generaciji Dinama koja je šezdesetih godina blistala na europskoj sceni. Upravo je tom, zlatnom Dinamovu naraštaju, gradonačelnik Bandić u travnju 2016. godine uručio Medalju Grada Zagreba za snažan doprinos promicanju zagrebačkoga i hrvatskog sporta.

Milan Bandić rado je dijelio i svoja sjećanja na nezaboravne dane purgerskog kluba i plovio uspomenama:

– Lamza je bio Messi u to vrijeme! Pregled, kontrola lopte, koordinacija pokreta… Gledao je lijevo, desno, gledao je naprijed, lopta je imala oči. A sve je tako jednostavno izgledalo. Igrati šezdesetih u finalu Kupa velesajamskih gradova, četiri godine kasnije ga i osvojiti, možemo usporediti kao da danas osvojite Europa ligu. Dinamo je u svojoj povijesti pobjeđivao i Barcelonu, Juventus, Liverpool…

U svibnju 2019. godine Dinamo je za uspjehe i postignute rezultate, odlukom Gradske Skupštine, primio Nagradu Grada Zagreba.

GNK Dinamo ovom prilikom izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima gradonačelnika Milana Bandića.

Počivao u miru”, stoji u Dinamovom priopćenju

Povratak na Net.hr