Zbog infarktnih završnica ukidaju se penali?!

Predesjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Sepp Blatter tvrdi da se nogometna utakmica može pretvoriti u 'tragediju' kada je odlučena boljim izvođenjem jedanaesteraca

5.7.2012.
19:44
VOYO logo

Švicarac vjeruje da nogomet gubi svoju izvornu draž kada se utakmica odlučuje boljim izvođenjem penala, te je natuknuo kako bi se u budućnosti trebalo pronaći bolje, alternativno rješenje.

"Nogomet može biti tragedija kada dođe do izvođenja penala. Nogomet se ne bi trebao svoditi na situacije jedan na jedan. Kada dođe do izvođenja penala nogomet gubi svoju bit", komentirao je Blatter na FIFA-inom kongresu u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda nam Franz Beckenbauer (predsjednik Radne skupine FIFA-e zadužen za promjenu pravila u cilju veće atraktivnosti igre, op.a.) može ponuditi rješenje. Možda ne danas, ali u budućnosti", komentirao je čelni čovjek svjetskog nogometa nedugo po završetku finala Lige prvaka u kojem je Chelsea, usprkos dominaciji Bayerna tijekom regularnih devedeset minuta igre i produžetaka, pobijedio nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca i osvojio naslov europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo