'Ako izgubimo, imam ideju tko će za to platiti!'

Laurent Blanc (47) predstavljen je u četvrtak u Parizu kao novi trener francuskog nogometnog prvaka PSG-a.

27.6.2013.
19:26
VOYO logo

"Jako sam ponosan što sam postao trener PSG-a i ja i moj stožer napravit ćemo sve da bismo ispunili zadatke s kojima smo suočeni. Prošle smo sezone osvojili naslov sa 83 boda i dogurali do posljednjih osam u Ligi prvaka. Cilj nam je biti bolji od toga ili u najmanju ruku izjednačiti te rezultate. Nadam se također da možemo napredovati u načinu igre", rekao je Blanc, koji je 1998. godine kao igrač s francuskom reprezentacijom osvojio naslov svjetskog prvaka, te europskog 2000. godine.

"Naslijedio sam dobru momčad, a od nje želim da igra bolje. Moramo biti odvažni u našoj igri, a sve to zadržavajući određenu ravnotežu. Jer ako smo preavanturistički orjentirani, a izgubimo, imam ideju tko će za to platiti. Pokušat ćemo pobjeđivati i igrati atraktivan nogomet", dodao je Blanc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan za komentar činjenice da nije bio prvi izbor za nasljednika Carla Ancelottija u PSG-u, Blanc je rekao:

"To što nisam bio prvi za mene nije problem. Ono što je važno je da sam izabran. I tijekom igračke karijere ponekad nisam bio prvi izbor, ali samo je završni rezultat važan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/onVAeZdrf9g

Blancova prva službena utakmica na klupi PSG-a bit će ona u Francuskom superkupu protiv Bordeauxa 3. kolovoza. Riječ je o klubu koji je s Blancom na klupi 2009. godine osvojio naslov francuskog prvaka prekinuvši sedmogodišnju dominaciju Lyona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo