BJELICA ZNA TKO ĆE MU OTKRITI RECEPT ZA BENFICU: / Otkrio je čiji broj planira okrenuti za savjet

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamov strateg nije krio da nije zadovoljan ždrijebom, ali je isto tako otkrio da već ima plan

22.2.2019.
14:15
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je hrvatski prvak Dinamo izvukao Benficu u osmini finala Europske lige, trener Modrih Nenad Bjelica osvrnuo se na ždrijeb, a otkrio je i od koga će tražiti pomoć kako bi što uspješnije riješio prepreku koju je ždrijeb postavio pred njega i Dinamo.

"Dojam je da smo dobili jako teškog protivnika, najjačeg uz Inter, Arsenal, Chelsea, to je jedan od sedam, osam klubova koje je bilo bolje izbjeći, ali što je tu je. Trebamo se dobro pripremiti, prva utakmica je u Zagrebu, vidjeli ste što smo u stanju napraviti uz našu publiku", rekao je Bjelica pa se osvrnuo na činjenicu da je Niko Kovač već ove sezone igrao s Benficom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno ću nazvati Niku Kovača, s njim imam kontakt, pokušat ću dobiti što više informacija."

Nije sve crno

Ipak, tvrdi i kako nije sve crno kod toga što su izvukli Benficu jer se ipak radi o momčadi koja ima više obaveza od same Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam razmišljao o klubovima koje bi bilo dobro izbjeći, Benfica je možda najbolji izbor jer se bori doma za naslov, to im je vjerojatno prioritet, veći je novac za osvajanje prvenstva i plasman u Ligu prvaka nego u Europa ligi. Igraju s Portom prije prve utakmice s nama, možda im fokus bude na tim utakmicama, mi imamo širok roster i nemam problem da mi u četvrtak igra jedna, a u nedjelju druga ekipa. Bit ćemo maksimalno psihološki i fizički spremni", zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo