BJELICA VEĆ ZNA SASTAV ZA PLZEN: / Strateg Modrih spremio i poseban plan za neugodne Čehe

Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

Dinamo u četvrtak protiv Viktorije Plzen nastavlja svoju europsku avanturu

11.2.2019.
17:16
Pixsell
VOYO logo

U četvrtak će Dinamo u češkom Plzenu odigrati prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv domaće Viktorije. Uoči utakmice, za SN je svoje planove iznio i trener Modrih, Nenad Bjelica.

"Mi smo u subotu na utakmici protiv Istre 1961 trenirali strpljenje. I pokazali smo da možemo biti strpljivi. U posljednjih pola sata smo jače stisnuli papučici gasa kako bi pobijedili. Protiv Viktorije će trebati još više strpljenja, još više agresije i kombinatorike. Zapravo, trebat će nam mnogo toga više ako želimo nastaviti svoj uspješni europski put", kaže Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šunjić se vraća, on je važan kotačić u našoj momčadi. Njemu treba još malo vremena da se digne u formi, primarno u tjelesnoj. Tijekom proljeća će za nas biti važan igrač", nastavio je trener Dinama.

'Ne znam za što ću se odlučiti'

"Ne znam za što ću se odlučiti, uglavnom u četvrtak će igrati najspremniji. Protiv Istre smo željeli vidjeti koliko nam Olmo može dati na desnom krilu, koliko nam na istoj poziciji može dati Oršić, protiv Sesveta smo na desnom krilu vidjeli Šituma. U četvrtak ćemo se odlučiti", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sastav imam u glavi, ali nikad se ne zna, može se dogoditi nešto nepredviđeno. Onda sve skupa pada u vodu. Ali deset igrača za Viktoriju u četvrtak imam u glavi", zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo