TRENER OSIJEKA

BJELICA UOČI HAJDUKA MORAO ODGOVORITI NA NEUGODNO PITANJE: ‘Ja nisam takav tip i zato dođe do rastanka s nekim klubovima’

Bjelica je primio i čestitke za 500. utakmicu u karijeri, u kojoj je već promijenio osam klubova, a to je i sam objasnio

U petak nas na HNL programu čeka prava poslastica. U 20:30 na Poljudu se sastaju Hajduk i Osijek. Uoči utakmice pred medije je stao trener Osijeka Nenad Bjelica,

Osijek i Bjelica imaju šampionske ambicije, no dolaze u goste Hajduku koji u zadnjih osam kola ne zna za poraz. Osijek stiže u Split nakon remija u Koprivnici protiv Slaven Belupa, dok je Hajduk također nedavno remizirao protiv Slavena, ali kod kuće.

‘Maksimum trenera su tri sezone’

“U Koprivnici smo se odlučili za Miereza i Santinija jer smo mislili da ćemo centaršutevima napasti njihove stopere, ali do centaršuteva nije došlo. Protiv Hajduka će biti drugačija utakmica i napravit ćemo neke promjene u napadu“, rekao je Bjelica pa se osvrnuo na Hajdukovu igru.

“Pokušat ćemo s našom igrom. Hajduk je dobar, ali nećemo se mi njima prilagođavati. Hajduk se stabilizirao i doveo tri velika pojačanja. Opasniji su i stabilniji, ali mislim da ćemo uspjeti biti bolji od Hajduka. Livaja je izuzetno nepredvidiv, u odličnoj je formi i daje dimenziju više hajdukovoj igri. Morat ćemo biti fokusirani, ali ne samo na njega, nego na sve napadače Hajduka.”, rekao je Bjelica.

NENAD BJELICA SE OBRAČUNAO S NOVINARIMA PA IZNIO BOMBASTIČNE INFORMACIJE: ‘Pišite malo o njima, a ne o meni…’

Bjelica je primio i čestitke za 500. utakmicu u karijeri, u kojoj je već promijenio osam klubova, a to je i sam objasnio.

“To ima veze s mojim karakterom. Ja nisam tip koji živi od svoje velike motivacije. Padne mi ta motivacija i energija nakon nekog vremena pa onda dođe do ovakvog ili onakvog rastanka s određenim klubovima. Maksimum za jednog trenera je tri sezone u jednom klubu. Ja sam najduže bio u Wolfsbergeru i onda sam osjetio da je vrijeme za rastanak.

Povratak na Net.hr