BJELICA PROKOMENTIRAO VELIKU POBJEDU DINAMA: / Progovorio i o svom ozlijeđenom adutu

Image
Foto: AFP

'Mogu biti zadovoljan, ne samo rezultatom, već i našom igrom'

4.10.2018.
21:39
AFP
VOYO logo

Nogometaši Dinama u četvrtak su navečer odigrali još jednu veliku utakmicu. Prvak Hrvatske je u Bruxellesu svladao Anderlecht 2-0. I tako hrvatski prvak nakon dva kola na svom kontu ima maksimalnih šest bodova, proljeće u Europi sve je bliže po prvi put nakon 48 godina posta.

ANDERLECHT – DINAMO 0-2: Bjelica se kockao sa sastavom i pogodio – Dinamo juri prema proljeću u Europi!

Hajrović i Gojak za tri boda

Dinamo je došao golovima Izeta Hajrovića iz jedanaesterca u 19. minuti i Amera Gojaka u 69. minuti. Obje momčadi su utakmicu završile s desetoricom igrača jer su crvene kartone dobili Ognjen Vranješ (46) i modri branič Kevin Theophile (90+2). Nakon utakmice, trener Dinama Nenad Bjelica prokomentirao je slavlje svoje momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu biti zadovoljan, ne samo rezultatom, već i našom igrom. U svim segmentima smo bili bolji od dobrog suparnika koji je u krizi, ali i dalje ima odlične igrače. Oni su danas puno riskirali, mi smo to na najbolji način iskoristili pa čestitam svim svojim igračima, ali i našim navijačima. Gojak i Olmo su vršili odličan visoki presing na njihovu zadnju liniju, nismo im dali da se razmašu. A kada su krila disciplinirana kao danas, onda je i obrani puno toga lakše. Svi su odigrali sjajno, od prvog igrača, do onih koji su ušli s klupe" rekao je Nenad Bjelica, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Puno smo toga napravili kroz sredinu'

"Znali smo kako u veznoj liniji imaju dva vrlo dobra igrača, ali i da će tu biti prostora za nas. Puno smo toga napravili kroz sredinu, imali smo puno kvalitetnih situacija, morali to sve skupa i ranije završiti, a ovako smo se tresli do tog gola Gojaka. No, sve to nam je dobra škola za dalje, najvažnija je pobjeda."

Bjelica je otkrio situaciju s Dilaverom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je dobio udarac u rebro, vidjet ćemo po dolasku u Zagreb je li slomljeno ili samo natučeno. Žao mi je što je Theophile na samom kraju dobio crveni karton, neće ga biti u Trnavi, ali imamo dosta dobrih igrača koji ga mogu zamijeniti", rekao je Bjelica, prenosi Goal.com.

Nakon dva kola 6 bodova

Dinamo nakon dva kola ima šest bodova, to izgleda sjajno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda jako dobro, ali rekao sam da nam ni šest bodova ništa ne garantira. Idemo sada probati dobiti u Trnavi, tamo se igra bez publike, pa je to na neki način naša minimalna prednost. Ali, lako je pričati i govoriti, treba kvalitetu pokazati na terenu. To smo napravili sada u Bruxellesu, želimo i u Slovačkoj. A onda se možemo nadati proljeću u Europi" završio je Bjelica.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo