NENAD BJELICA OTKRIO ISTINU: / 'Zeznuli su me. Olmo je u glavi kao armirani beton, a Petković se riješio mušica'

Image
Foto: PIXSELL

'To je igrač koji se s osmijehom pojavio na pripremama. On je u glavi armirani beton. Kvalitetan kao igrač, kvalitetan kao čovjek'

30.7.2019.
23:29
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama u utorak su navečer, u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka na praznom Maksimiru, pobijedili gruzijskog prvaka Saburtalo s 3:0. Nenad Bjelica može biti zadovoljan jer je njegova momčad u dva susreta uvjerljivo prošla s ukupnih 5:0.

Image
[FOTO, VIDEO] DINAMO - SABURTALO 3:0: /

Oršić, Petković i nevjerojatni Olmo uništili goste i odveli Modre u 3. pretkolo

Image
[FOTO, VIDEO] DINAMO - SABURTALO 3:0: /

Oršić, Petković i nevjerojatni Olmo uništili goste i odveli Modre u 3. pretkolo

'Prvo poluvrijeme nije bilo dobro'

"Prvo poluvrijeme nije bilo dobro. Iskreno, nismo bili spremni za promjenu sistema. Oni su igrali 3-5-2 i to valjda nakon 50 utakmica. Trebalo nam je da se malo snađemo. Igrali smo na duge lopte, a to nije bilo dobro. Trebalo smo igrati drugačije. Ne želim da mi momčad igra tako", rekao je Bjelica, čije riječi prenosi 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Također, strateg Modrih o Daniju Olmu, najboljem svom igraču kojem je u ovom susretu dao 15 minuta, istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica o Olmu

"Odigrao je 15 minuta, zabio je gol i asistirao. To je igrač koji se s osmijehom pojavio na pripremama. Vrhunski je profesionalac, vrhunska klasa. Zna da mora biti spreman ako ostane u Dinamu, i zna da mora biti spreman ako ode iz Dinama. On je u glavi armirani beton. Kvalitetan kao igrač, kvalitetan kao čovjek. Pred njim su sjajne nogometne godine", rekao je Nenad Bjelica.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bruno Petković

Bruno Petković i mušice u glavi

Je li se Bruno Petković riješio 'mušica' u glavi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda da je. On je došao u Dinamo kao nepoznat igrač, a došao je do reprezentacije. Očekujem da Bruno u predstojećem periodu bude na istom nivou. Sad je u dobroj formi", istaknuo je Nenad Bjelica i prokomentirao Mislava Oršića:

Mislav Oršić i reprezentacija

"Njemu pripremni period malo teže padne. On je sjajan igrač, a na izborniku Zlatku Daliću je da odluči treba li mu Mislav u reprezentaciji jer na krilnim pozicijama imamo dobre igrače u reprezentaciji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Dinama izborili su plasman u 3. pretkolo Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu pred praznim tribinama maksimirskog stadiona pobijedili gruzijskog prvaka Saburtalo i tako potvrdili pobjedu 2-0 iz prve utakmice, te s ukupnih 5:0 izborili susret s mađarskim velikanom Ferencvarosom. Prva utakmica je na rasporedu u utorak u Zagrebu, a uzvrat je u Budimpešti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka, 2. kolo kvalifikacija DINAMO (HRV) - Saburtalo (Gru) 3-0 (ukupno 5-0) (Oršić 77, Petković 89, Olmo 90+4) Valletta (Mlt) - Ferencvaros (Mađ) 1-1 (2-4) (Fontanella 27-11m / Nguen 60) APOEL (Cip) - Sutjeska (CG) 3-0 (4-0) (Pavlović 13, 25, 66) Kalju (Est) - Celtic (Ško) 0-2 (0-7) (Kulinits 10-ag, Šved 90+3) Maccabi Tel Aviv (Izr) - Cluj (Rum) 2-2 (2-3) (Blackman 15, Cohen 48 / Culio 19-11m, Rondon 42) Basel (Švi) - PSV (Niz) 2-1 (2-3) (Comert 8, van Wolfswinkel 68 / Bruma 23) Olympiakos (Grč) - Plzen (Češ) 4-0 (4-0) (Guilherme 51, Guerrero 70, Reznik 73-ag, Semedo 82)

U srijedu će igrati HJK (Fin) - C. zvezda (Srb) (18.00) (prva utakmica 0-2) AIK (Šve) - Maribor (Slo) (19.00) (1-2) Qarabag (Aze) - Dundalk (Irs) (19.00) (1-1) Rosenborg (Nor) - BATE (Bje) (19.00) (1-2) Kopenhagen (Dan) - TNS (Wal) (19.45) (2-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo