BJELICA NEZADOVOLJAN NAKON EUROPREMIJERE: / Dinamu se u prvom dijelu dogodio 'Hajdukov sindrom'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 78. minuti kada je Oršić izborio kazneni udarac, a Bruno Petković sigurno zabio za 2:0

23.7.2019.
22:53
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na najbolji mogući način otvorio je Dinamo novu europsku sezonu. Modri su u Tbilisiju svladali domaći Saburtalo s 0:2 i tako osigurali miran uzvrat 2. pretkola Lige prvaka na Maksimiru. Golove su zabili Mislav Oršić i Bruno Petković. Nakon susreta oglasio se trener Modrih.

"Nismo pružili svoj maksimum. Mislim da nismo bili svjesni koliko je ova gruzijska ekipa dobra i kvalitetna i koliko dobro oni mogu igrati nogomet. Imaju puno dobrih mladih, brzih igrača na bokovima. Govorili smo o tome, ali očito nismo uspjeli naše igrače uvjeriti koliko su oni dobri", rekao je Nenad Bjelica nakon utakmice za 24sata. Podsjeća to na utakmicu Hajduka u četvrtak u kojoj se vidjelo da su podcijenili Maltežane. Svi znamo kako je to završilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

PRVA EUROUTAKMICA OVE SEZONE ZA DINAMO: Modri se muče protiv uvjerljivog gruzijskog prvaka

Dosadnjikavo prvo poluvrijeme

Bjelica je u utakmicu krenuo oprezno, njegova momčad nije izlazila u visoki presing i nije dominirala posjedom lopte. Ipak, najbolja šansa prvog dijela pripala je Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme su nam pokazali da oni jako dobro znaju igrati nogomet i da ukoliko im nisi blizu, možeš doći do problema i tako je i bilo, iako nije bilo velikih šansi s njihove strane. Puno smo trčali u prazno, puno smo se trošili nepotrebno i nismo stvari imali pod kontrolom. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, čim smo stali bliže, čim smo se bolje organizirali u defenzivi, onda smo bolje izgledali, onda smo došli do šansi i iskoristili dvije od tri, četiri koje smo imali", zaključio je Bjelica.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Uzvrat za tjedan dana

Dinamo je slomio Gruzijce u 67. minuti golom Mislava Oršića. Izet Hajrović je probio stranu i ubacio, a Oršić na drugoj stativi zabio za vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 78. minuti kada je Oršić izborio kazneni udarac, a Bruno Petković sigurno zabio za 2-0. Jedanaesterac je skrivio Margvelašvili oborivši Oršića.

Uzvratna utakmica je na Maksimiru za tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo