banner

RISKIRAO JE

BJELICA JE PROTIV DINAMA ‘LAŽIRAO’ BROJ ZARAŽENIH, A ZA SVE POSTOJI JAKO DOBAR RAZLOG: ‘Zabranio sam da se o tome govori’

Dinamo je i dalje na vrhu ljestvice, no Osijek se približio na samo tri boda s jednakim brojem utakmica. Modri se moraju fokusirati i na europske utakmice, dok se Osječani mogu baviti isključivo domaćim natjecanjima

U derbiju 12. kola Prve HNL Osijek je kao domaćin svladao Dinamo sa 2:0. Strijelci za Osijek bili su Pilj (54′) i Žaper (89′). Bio je to ujedno i dugoočekivani sraz Nenada Bjelice, nekadašnjeg trenera Dinama i njegova bivšeg šefa Zorana Mamića, a Bjelica je ovaj put izašao kao apsolutni pobjednik.

Dinamu je to bio prvi poraz ove sezone, a Bjelica ga je vrlo emotivno proslavio sa svojom momčadi nakon utakmice.

No vrlo je zanimljivo ono što se događalo uoči utakmice. Naime, Bjelica je prijavio da su petorica njegovih igrača zaražena koronavirusom. Kasnije je u intervjuu za Sportske novosti ipak priznao da ih je bilo više.

BJELICA RAZBIO BIVŠI KLUB I OTKRIO KAKO MU JE TO USPJELO: ‘Objektivno, Dinamo je u mnogim segmentima jači, ali…’

‘Osjećao sam se moćno’

“Obznanili smo kako imamo petoricu igrača koji su pozitivni na koronavirus, a ustvari bila su ih sedmorica. Dakle, imali smo uvjete za traženje odgode derbija. No, zabranio sam da se o tome govori. Rekao sam igračima, ima nas malo, ali hrabri smo i jaki. Osjećao sam se moćno, a to sam prenio i na igrače, da možemo pobijediti Dinamo, o odgodi nisam ni pomišljao”, rekao je Bjelica za Sportske novosti.

Dinamo je i dalje na vrhu ljestvice, no Osijek se približio na samo tri boda s jednakim brojem utakmica. Modri se moraju fokusirati i na europske utakmice, dok se Osječani mogu baviti isključivo domaćim natjecanjima.


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Povratak na Net.hr