BJELICA GLEDAO FENERBAHČE U TURSKOJ: / 'Oni su razina iznad Young Boysa, ali itekako im možemo parirati'

Image
Foto: PIXSELL

Trener Modrih pratio je utakmicu sljedećih protivnika u Rusiji

16.9.2018.
22:29
PIXSELL
VOYO logo

Nenad Bjelica danas je bio u Turskoj gdje je u društvu Stjepana Tomasa uživo pratio prvenstveni dvoboj Konyaspora i Fenerbahčea (0:1). Trener Dinama sam se želio uvjeriti u kvalitetu prvog suparnika modrih u Europskoj ligi, a poslije tog dvoboja je bio prilično kratak.

"Generalni dojam je kako sam vidio jako dobru momčad s puno kvalitetnih individualaca. Iako je Konyaspor imao dvije-tri dobre situacije, mislim kako je pobjeda Fenerbahčea potpuno zaslužena", rekao je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razina iznad Young Boysa

"Vidio sam jaku i kvalitetnu ofenzivnu liniju s Ayewom i Slimanijem. Danas im je u sredini zaigrao Jailson kojem je to bio prvi nastup za Fenerbahče. U obrani im je Škrtel, izuzetno iskusan igrač.", rekao je trener Modrih pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema potrebe dalje secirati Fenerbahče jer je riječ o ozbiljnoj momčadi s jednako takvim igračima. Neko moje mišljenje je kako su razina više od Young Boysa, ali to nas nipošto ne ostavlja bez šansi. Možemo im parirati mladošću i energijom, pogotovo pred našom publikom za koju vjerujem da će opet stvoriti dobru atmosferu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo